What is this?

Какво е това?
ideasСайтът е втора версия на едно  мое по- старо отроче, което събираше линкове за книги, списания и други такива за хобита и ръкоделия на различни тематики. Бях го нарекла библиотека. Често обаче споделянето на такива файлове беше извън реда на нещата… В последствие сайтът, където се намираха по- голяма част от тези книги и списания беше спрян и той загуби своята полезност.

Дали с него или без него, аз продължавам да подклаждам своите разностранни хобита, обединени в едно- да правя нещо с ръцете си. Правила съм какво ли не, просто за удоволствие- картички, играчки за децата, плетки, възглавници и не спирам да го правя.

Вместо идеите, които намирам, да отлежават в компютъра ми, реших да ги споделям и ако се получи, да прерасне в една своеобразна общност на ръкоделстващите. Има и лично мои творения, но целта ми не е това да е личен блог. Не ми се сърдете ако намерите нещо от това, което съм публикувала и другаде. Старая се обаче да подреждам, коментирам и придавам друг поглед на намереното в нет-а. Дано да се получава.

Надявам се страницата във фейсбук да се задейства и като допълнителен акумулатор за събирането на идеи. Не се притеснявайте да коментирате това, което ви вълнува.

Освен всичко това се занимавам и с технологии- Photoshop, фотография, които също се практикуват малко или много с ръце. В бъдеще възнамерявам да включа и нещичко по този въпрос. Защото ако искате да споделите вашите идеи, има значение и как ще го направите- с каква снимка и как ще я оформите.

Добавям от време на време и вдъхновяващи нетрадиционни варианти на изкуство, защото за да бъдем креативни, е нужно да гледаме със широко отворени очи.

Да черпим идеи и да творим с ръцете си приятели!

Ваша библиотекарка…